Prefer English?
Use this to display events in the desired language.
Cooking course
At the workshop, you will cook a sustainable and nourishing 3-course meal in teams, guided by FooDi’s coaches. FooDi’s mission is to create a hub for any foodie out there to discuss and learn more about what we put on our plates. And this meal highlights how eating for health and the environment can go hand-in-hand.
A glimpse at the menu:
1st course: Crunchy roots salad
2nd course: Spring Buckwheat Risotto
3rd course: Green Fusion Tempeh
Do you have any dietary requirement (e.g., allergies, gluten-free) – please specify when registering
This workshop is part of the special exhibition “Forschung zum Aufessen” (Science on Your Plate).
Partner:
FooDi Cooking Hub
Farmy
Photo Credits: Marten van den Heuvel / Unsplash
Giulia Manzolini & Annie Chang
Seefeldstrasse 231
8008 Zürich
+41 (0)44 422 76 60
info@muehlerama.ch
Dienstag, Donnerstag, Freitag, Samstag: 14:00 - 18:00
Mittwoch: 14:00 - 21:00
Sonntag: 10:00 - 17:00
Ausstellungen
Veranstaltungen
Live-Stream
On-Demand
Vor Ort
Dresscode? Gibt's nimmer.
COME & GO
≈60
Minuten
Kultur-
Quickie
60-150
Minuten
Kultur-
Date
>150
Minuten
Sitzleder
Für Kinder im Alter von
Deutsch
English
Ohne Worte
Andere Sprachen
Selten so gelacht
1,5 Liter
Tränen
vergossen
Raucht der Kopf
Gänsehaut
Hüpfe
summend
nach
Hause
Will die Welt verändern
Habe was Neues
gelernt
Ommmh
Gehörschaden
Sowas
hab ich
noch nie
erlebt
Hose voll
Puls rast
In Bewegung
An Ort und Stelle
Mitmachen