The colourful plate – A healthy and diverse dinner

Cooking course

 

At the workshop, you will cook a sustainable and nourishing 3-course meal in teams, guided by FooDi’s coaches. FooDi’s mission is to create a hub for any foodie out there to discuss and learn more about what we put on our plates. And this meal highlights how eating for health and the environment can go hand-in-hand.

A glimpse at the menu:
1st course: Crunchy roots salad 
2nd course: Spring Buckwheat Risotto 
3rd course: Green Fusion Tempeh 

Do you have any dietary requirement (e.g., allergies, gluten-free) – please specify when registering 

This workshop is part of the special exhibition “Forschung zum Aufessen” (Science on Your Plate).

Partner:
FooDi Cooking Hub
Farmy

Photo Credits: Marten van den Heuvel / Unsplash

 


zur Website der Veranstalter:in

Künstler:innen / Personen

Giulia Manzolini & Annie Chang

Veranstalter:in

Museum Mühlerama

Unser Museum ist eigentlich eine Mühle. Die über 100-jährige Industriemühle Tiefenbrunnen ist die älteste Mühle im Raum Zürich, die noch in Betrieb ist. Fast täglich wird hier Mehl produziert. Die Mühle ist aber auch Museum: In der ...

Ort

Museum Mühlerama

Seefeldstrasse 231
8008 Zürich
+41 (0)44 422 76 60
info@muehlerama.ch

Dein Weg

Öffnungszeiten:

Dienstag, Donnerstag, Freitag, Samstag: 14:00 - 18:00
Mittwoch: 14:00 - 21:00
Sonntag: 10:00 - 17:00

Mehr Infos Weniger Infos

Weitere Veranstaltungen

Lebendige Nahrung: Brot & Butter

Museum Mühlerama

Lebendige Nahrung: Brot & Butter

Wir stellen Sauerteig-Brot und kultivierte Butter her – mit Fokus auf die Vielfalt pro- und prebiotischer Wirkungen von Lebensmitteln.

03.04.2024  |  18:00 Uhr